Rekisteriseloste 1.1.2015

1. Rekisterin pitäjä

Pilkkoset Oy
Joukontie 42 B
01400 Vantaa
Y-tunnus: 1914785-4

2. Yhteyshenkilö

Saila Vaara
Pilkkoset Oy
Joukontie 42 B
01400 Vantaa

3. Rekisterin nimi

Pilkkoset Sukkapuoti-verkkokaupan asiakasrekisteri (www.sukkapuoti.fi)

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin tietoja käytetään asiakaspalveluun sekä tilausten toimittamiseen. Pilkkoset Oy:llä ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvilla yhtiöillä on oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia konsernin sisällä (kuten Pilkkoset Oy:n oma suoramarkkinointi, ellei Asiakas sitä erikseen ole kieltänyt) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin kerätään seuraavat tiedot: Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä tieto siitä, haluaako Asiakas vastaanottaa tiedotteita sähköpostitse. Rekisteriin tallennetaan myös Asiakkaan tilaushistoria. Tilauksen voi tehdä myös rekisteröitymättä.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan tiedot saadaan ensisijaisesti Asiakkaalta itseltään. Suorittaessaan maksutapahtuman Asiakas hyväksyy tietojensa käytön tämän rekisteriselosteen kohdan 4 mukaisessa tarkoituksessa.

7. Tietojen luovutus

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille.

8. Tietojen suojauksen periaatteet

Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein ja salasanoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

9. Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastuspyynnön voi tehdä maksutta kerran vuodessa.

10. Korjausoikeus

Tietojen korjaamiseksi Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön. Asiakas voi pyytää myös asiakastietojensa poistamista kokonaan lähettämällä siitä allekirjoitetun pyynnön.